Diensten

Car wrapping
Zuinig omgaan met uw auto of bedrijfswagen? Car wrapping is het geheel of gedeeltelijk ‘inpakken’ van uw auto of bedrijfswagen met een speciaal darvoor bestemde folie. Het voordeel van car wrapping is dat de laklaag van uw voertuig beschermt wordt tegen weersinvloeden en/of lichte krassen. Ideaal voor leaserijders.
Auto- en vrachtwagenreclame
ActiveSign Reclame is specialist op het gebied van rijdende reclame. Het zegt het al; reclame die rijdt….Letterlijk! Wanneer u uw bedrijfsauto of vrachtwagen op wilt laten vallen, is auto- en vrachtwagenreclame een mooie vorm van reclame. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens op professionele wijze op uw voertuig staat! Door middel van belettering of een mooie full color geeft u uw organisatie een professionele uitstraling.
Full colors
Full colors kunnen een toevoeging zijn op de aankleding van zowel het interieur als exterieur van uw bedrijf doormiddel van foto’s en afbeeldingen. Of het nu in uw showroom is of kantoor, met full color kunnen wij voor u en uw klanten de ideale sfeer creëren wat past bij uw bedrijf of organisatie. Geef uw bedrijf net het extra ‘tintje’.
Interne en externe bewegwijzering
Bewegwijzering is niet meer weg te denken in en om bedrijven of organisaties.
Waar kunt u uw auto parkeren, waar is de receptie of de toiletten?
Met de juiste aanduiding op de juiste plaats kan de klant gemakkelijk op de juiste plaats komen.
Wij zorgen ervoor dat uw klanten weten waar ze heen moeten!
Raamdecoratie
Wilt u sfeer creëren binnen uw bedrijf of bij u thuis? Of wilt u meer privacy? Of misschien een professionele uitstraling van uw bedrijf?
U kunt u w huisstijl op etchglass laten printen of uitsnijden om een strakke en professionele uitstraling aan uw bedrijf te geven. Ook kunt u ervoor kiezen om met etchglass folie een privacy- of afscheidingseffect te creëren in huis of op een kantoor zonder dat er een afgesloten sfeer ontstaat.
Reclameborden en zuilen
Meer opvallen? Door reclameborden en/of een zuil te plaatsen bij uw bedrijf, op beurzen of langs sportvelden geeft u erkenning aan uw bedrijf. Zo weten uw klanten u altijd te vinden.